Inbjudan till videopressträff: Ardalan Shekarabi tar emot Statens servicecenters rapport om sammanhållen statlig serviceorganisation

(Ny version) Onsdagen den 22 mars överlämnar Statens servicecenter sin utredning om sammanhållen statlig serviceorganisation till civilminister Ardalan Shekarabi. I anslutning till överlämnandet hålls en videokonferens där Statens servicecenters generaldirektör Thomas Pålsson och Ardalan Shekarabi kommer vara tillgängliga för frågor.

För att koppla upp till videokonferensen behövs en traditionell videokonferensanläggning, exempelvis Cisco.

Om det inte finns tekniska möjligheter att delta via video går det även bra att koppla upp sig per telefon.

Tid: 10:30

Anmälan om deltagande till video/telefonkonferensen sker till Linda Mogensen på linda.mogensen@regeringskansliet.se.

Rättelse: Den förra versionen av pressmeddelandet innehöll felaktig e-postadress.

Märk mejlet med "Videokonferens" eller "Telefonkonferens". Notera att er IP-adress behövs för att bli registrerad till videokonferensen.

Välkomna!

Bakgrund
Statens servicecenter fick 28 januari 2016 uppdrag av regeringen att sammanställa en rapport med förslag och analyser gällande vilka funktioner inom de statliga myndigheterna som kan vara lämpliga att bedriva samordnat i staten och utanför storstadsområdena.

Bildandet av gemensamma lokala statliga servicekontor inleddes 2008 genom en överenskommelse mellan Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket om att inrätta 56 kontor. I dagsläget finns det totalt 103 servicekontor på 96 orter runt om i landet.

Kontakt

Peter Skeppström
Pressekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00