Arkiv: Anna Johansson, Infrastrukturminister

-

Anna Johansson besöker Västernorrland

Onsdagen den 19 april besöker infrastrukturminister Anna Johansson Västernorrland för att träffa bland andra medborgare, företagare och lokala politiker för att få deras syn på möjligheter och utmaningar för infrastruktur och bostadsbyggande. Ministern besöker tre kommuner under besöket: Härnösand, Timrå och Sundsvall.

På förmiddagen deltar Anna Johansson i samtal kring bostadsbyggande, samhällsplanering och infrastruktur. Under en tågresa mellan Härnösand och Sundsvall träffar Anna Johansson sedan kommunrepresentanter för att prata om regionens tåg- och kollektivtrafiken och utveckling för jobb och tillväxt.

Ministern kommer därefter besöka Sundsvall Hamn, Tunadal sågverk och Sundsvalls logistikpark. Dagen avslutas med att Anna Johannson deltar på ett öppet möte på Söråkers Folkets hus i Timrå och svarar på frågor kring regeringens vårbudget.

Program för den 19 april

Besök till Sundsvall Hamn, Tunadals sågverk och Sundsvalls logistikpark
Tid: 13.30
Plats: Johannesdalsvägen 97, Sundsvall

Öppet möte Söråker Folkets Hus
Tid: 16.30
Plats: Folketshusvägen 10, Söråker

Media är välkommen att delta vid båda tillfällena. Anmälan sker till Maja Zachrisson.

Kontakt

Maja Zachrisson
Pressekreterare hos infrastrukturminister Anna Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00