Heléne Fritzon till Bryssel för ministerrådsmöte

I morgon torsdag den 14 september besöker migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon Bryssel för att delta på rådets möte för rättsliga och inrikes frågor (RIF). På mötet deltar EU-ländernas justitie-, migrations- och inrikesministrar.

Under mötet kommer migrationsfrågor att diskuteras och deltagarna kommer att få en lägesrapport över den aktuella situationen inom EU.

– RIF-rådet är ett viktigt tillfälle för att diskutera solidariska, gemensamma lösningar för asylpolitiken inom EU. Jag ser fram emot att träffa mina europeiska kollegor, säger migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon.

Kontakt

Fredrik Persson
Pressekreterare hos migrations­minister och biträdande justitie­minister Heléne Fritzon
Telefon 08-405 12 90
Mobil 072-214 10 58
e-post till Fredrik Persson