Anders Ygeman

Inrikesminister Anders Ygeman

Inrikesminister

Justitiedepartementet

"När individen är som svagast ska samhället vara som starkast."

Aktuellt från Anders Ygeman

  • Åtgärder för ett bättre fungerande återvändande

    Regeringen presenterade idag ett antal åtgärder för ett rättssäkert och bättre fungerande återvändande för personer som fått avslag på sin asylansökan.

  • Budgetförstärkningar till Polisen och Säkerhetspolisen

    Regeringen tillför i budgetpropositionen för 2017 Polismyndigheten och Säkerhetspolisen stegvis mer resurser till 2020. Det presenterade finansminister Magdalena Andersson och inrikesminister Anders Ygeman i dag vid en pressträff i Rosenbad.

Generellt maskeringsförbud vid idrottsarrangemang

Regeringen föreslår förbud mot maskering på idrotts­anläggningar vid idrottsarrangemang. Undantag görs för religionsfriheten och för vissa befogade situationer.

Åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden

Onsdag den 17/8 presenterade justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och inrikesminister Anders Ygeman regeringens åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden. För att vända utvecklingen krävs både långsiktiga välfärdssatsningar och kraftfulla åtgärder mot kriminalitet.

Avtal mot vapensmuggling

Regeringen har beslutat att ingå två avtal om samarbete om bekämpning av grov brottslighet med Moldavien och Serbien. Samarbetet gäller såväl tull som polis i Sverige, Moldavien och Serbien.

Utredning föreslår att polisutbildningen blir högskoleutbildning

Regeringen har tagit emot Polisutbildningsutredningens förslag på hur polisutbildningen kan göras om till högskoleutbildning från utredaren, lagman Petra Lundh.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 332 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida