Alice Bah Kuhnke

Alice Bah Kuhnke, kultur- och demokrati­minister

Kultur- och demokratiminister

Kulturdepartementet

"Mer kultur till fler i hela landet och en demokratipolitik som gör fler människor delaktiga i samhället. Det är grunden för mina politiska prioriteringar.”

Aktuellt från Alice Bah Kuhnke

  • Center mot våldsbejakande extremism inrättas vid Brå

    Illustration: Regeringskansliet

    Den tillfälliga nationella samordningen mot våldsbejakande extremism övergår till ett nytt permanent nationellt centrum. Centret inrättas vid Brottsförebyggande rådet (Brå). Det skriver kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson i en debattartikel i dag.

  • Kulturskola och konst på agendan när Alice Bah Kuhnke besökte Västerås

    Foto: Tanja von Brünken/Regeringskansliet

    Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke besöker under våren prioriterade verksamheter inom Kulturdepartementets ansvarsområden. Två av dessa frågor är kulturskolor och en hållbar gestaltad livsmiljö. Ministern inviger utställningen ”Den fria leken” som beskriver hur konsten kan bidra till en stadsutveckling som är inkluderande och tillgänglig även för barn.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 649 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida