Peter Eriksson

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson

Bostads- och digitaliseringsminister

Näringsdepartementet

”Sverige ska bygga mer, billigare och hållbart. Alla ska kunna dra nytta av digitaliseringens kraft och möjligheter. Det är mitt fokus som bostads- och digitaliseringsminister”

Aktuellt från Peter Eriksson

Foto: Mikkel Ostergaard och Werner Nystrand/Folio

Regeringens arbete med digitalisering

Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Digitaliseringen är en av de faktorer som skapar störst förändring i dagens samhälle och den påverkar alla delar av samhället. Alla ska ges möjlighet att ta del av digitaliseringen och de fördelar den för med sig.

Bostadsminister Peter Eriksson och utsedda samordnare för arbetskraftskapaciteten inom byggbranschen
Bostadsminister Peter Eriksson och utsedda samordnare för arbetskraftskapaciteten inom byggbranschen. Fr.v. Samordnare Tommy Andersson och Pia Enochsson, utredningssekreterare Nils-Gunnar Bergander och bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson. Foto: Niklas Forsström/Regeringskansliet

Peter Eriksson utser samordnare för arbetskapaciteten i byggbranschen

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson har idag utsett Pia Enochsson och Tommy Andersson till samordnare med uppgift att se över att det finns tillräcklig kapacitet i arbetskraften inom byggbranschen för att kunna säkerställa ett ökat bostadsbyggande.

Ministrar i bygghjälmar
Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och miljöminister Karolina Skog. Foto: Cecilia Tollefeldt/Regeringskansliet.

Regeringens satsningar stöttar stadsutveckling och bidrar till att kommuner kan bygga offensivt

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och miljöminister Karolina Skog besökte bostadsprojektet Rosendal i Uppsala.

Illustration: Regeringskansliet

Pressträff med Magdalena Andersson och Peter Eriksson

Följande 22 steg ingår i regeringens satsning på fler bostäder inom ramen för det bostadspolitiska paketet

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 120 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida