Annika Strandhäll

Annika Strandhäll, Socialförsäkrings­minister

Socialförsäkringsminister

Socialdepartementet

"Trygga socialförsäkringar och pensioner får människor att våga välja sin egen bana i livet. Vi ska ha en balans mellan skydd och krav i sjukförsäkringen och en pension som är rättvis och räcker till. Som minister i Sveriges första feministiska regering är skillnaderna i villkor för kvinnor och män en naturlig utgångspunkt i mitt reformarbete."

Aktuellt från Annika Strandhäll

Illustration: Regeringskansliet

Annika Strandhäll ansvarar tillfälligt för sjukvård, folkhälsa och idrott

Folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström är sjukskriven från och med den 5 maj. Under hans frånvaro ansvarar socialförsäkringsminister Annika Strandhäll för politikområdena sjukvård, folkhälsa och idrott.

Foto: Maskot/Folio

Kompetensförsörjningen – nyckeln till en mer jämlik och tillgänglig vård

Regeringen har identifierat kompetensförsörjningen som en nyckelfaktor i att förbättra hälso- och sjukvården, bland annat för att göra vården mer jämlik över landet och öka tillgängligheten.

Foto: Staffan Larsson

Patientmiljard för snabb vård

Regeringen kommer i höstens budgetproposition att satsa en patientmiljard för snabb vård. Den består av två delar: skärpt vårdgaranti i primärvården och patientkontrakt.

Foto: Hero/Folio

Det svenska ålderspensionssystemet

Informationsmaterial om hur inkomstpensionen, premiepensionen och garantipensionen fungerar.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 302 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida