Stefan Löfven

Statsminister

Statsrådsberedningen

”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen. Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Aktuellt från Stefan Löfven

Statsminister Stefan Löfven och Tjeckiens premiärminister Bohuslav Sobotka.
Statsminister Stefan Löfven och Tjeckiens premiärminister Bohuslav Sobotka. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Tjeckiens premiärminister besökte Sverige

Den 3-4 november besökte Tjeckiens premiärminister Bohuslav Sobotka Sverige på inbjudan av statsminister Stefan Löfven. Under överläggningarna i Rosenbad stod frågor om jobb och tillväxt, inre marknaden, ordning och reda på arbetsmarknaden och migration i fokus.

Stefan Löfven mötte journalister i Rosenbad
Statsminister Stefan Löfven kommenterade på morgonen den 9 november valresultatet i USA. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

Statsministern kommenterar valresultatet i USA

"Det här är ett valresultat som många känner oro inför, men som vi har förberett oss på. Sverige har en lång tradition av samarbete med amerikanska regeringar, oavsett partifärg, och den svenska regeringen kommer tidigt ta kontakt med den tillträdande amerikanska administrationen för att värna svenska och europeiska intressen, samt främja global säkerhet och stabilitet."

Foto: Astrakan/Folio

Kompetens för Sverige

Företag och organisationer har svårt att hitta arbetskraft med rätt utbildning och erfarenhet. Det gäller både arbeten som kräver längre högskoleutbildning och de som kräver kortare yrkesutbildning. Regeringen har gjort stora satsningar inom arbetsmarknads- och utbildningspolitiken för att klara de framtida utmaningarna vad gäller matchning och kompetensförsörjning. Ta del av regeringens samlade insatser på området.

Stefan Löfven
Statsminister Stefan Löfven i FN. Foto: FN

Stefan Löfven lanserade Global Deal i New York

Den 21 september 2016 lanserade statsminister Stefan Löfven Global Deal, en global satsning för social dialog och bättre villkor på arbetsmarknaden, i FN.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök

Totalt 557 träffar.

Visa som
Antal träffar per sida