Filippinerna

Diplomatiska förbindelser mellan Sverige och Filippinerna upprättades år 1967. Relationerna har sin tyngdpunkt inom det ekonomiska området. Det finns ett 40-tal svenska företag etablerade i Filippinerna och en nordisk handelskammare. Sverige har ingen ambassad i Manila, utan Sveriges ambassadör i Bangkok är sidoackrediterad till Filippinerna.

Sverige och Filippinerna håller regelbundna bilaterala konsultationer.

Sverige bidrar till att utvecklingsinsatser genomförs i Filippinerna inom ramen för det regionala utvecklingssamarbetet i Sydostasien.

Visum

UD svarar inte på frågor om visum till andra länder. För information om visumrelger kontakta det aktuella landets ambassad.
För information om visum till Sverige hänvisas till Migrationsverkets webbplats.

För att navigera med tangentbord i sökfilter använder du en kombination av TAB, RETUR och PIL tangenterna. Initialt TABBAR du dig in i filtermodulen. Med fokus på flikarna använder du dig av piltangenterna för att gå mellan flikarna. För att kliva ned i en önskad flik använd TAB

Hjälp: få hjälp med filtret

Du kan filtrera innehållet

Innehållstyper
Innehållstyper
Innehållstyper
Politiknivå
Områden
Områden
Områden
Statsråd
Statsråd
Departement/Övriga avsändare
Välj tidsperiod, skriv in datum i formatet ÅÅÅÅ-MM-DD eller välj från kalendern som visas när du markerar i inmatningsfältet

Ditt urval

Hittar du inte vad du söker? Sök i allt innehåll.

Sök