Funktioner för journalister

På webbplatsen återfinns allt material riktat till journalister på ett och samma ställe.

På pressidan finns material som är direkt riktat till journalister samlat i sidans filterfunktion.

Under pressinformation är det möjligt sortera fram olika typer av innehåll, såsom tal, pressmeddelanden och arrangemang som kräver ackreditering. Till de arrangemang som kräver ackrediteringar finns ett formulär för ansökan om ackreditering i pressmeddelandet.

Under presskontakter går det att söka på en specifik person. Men eftersom varje presskontakt är uppmärkt med kategorier för statsråd, departement och område går det även att sortera fram presskontakter i filtret beroende på vilket statsråd presskontakten arbetar åt, vilket departement hon eller han sitter på eller om presskontakten är knuten till ett specifikt område.

Samma princip gäller för pressbilder - de går att söka på - men de går även att sortera utifrån avsändare och område.

Även statsrådens och departementens kalendarium är åtkomligt i filtret på pressidan.

Lämna gärna synpunkter på den nya webbplatsen via formuläret.