Statsministern tog emot internationella arbetsorganisationens generaldirektör

Statsministern tog i dag emot internationella arbetsorganisationens (ILO:s) generaldirektör Guy Ryder.

Statsminister Stefan Löfven och internationella arbetsorganisationens (ILO:s) generaldirektör Guy Ryder.
Statsminister Stefan Löfven och internationella arbetsorganisationens (ILO:s) generaldirektör Guy Ryder diskuterade det gemensamma arbetet med initiativet Global Deal. Foto: Regeringskansliet

Statsministern och Ryder diskuterade det gemensamma arbetet med initiativet Global Deal som fokuserar på samarbetet på arbetsmarknaden för förbättrade arbetsvillkor och en inkluderande tillväxt. Frågor kring framtidens arbetsmarknad berördes också. Guy Ryder kommer till Stockholm i samband med den globala vattenveckan i sin roll som ordförande för UN Water. Under sin Sverigevistelse kommer han även träffa arbetsmarknadsminister Ylva Johansson och statssekreteraren Ulrika Modéer.