Välkommen till Myndighetsmontern på Transportforum 2021

Publicerad

Den 13–14 januari arrangerar VTI sin årliga konferens Transportforum. I år är konferensen digital och infrastrukturminister Tomas Eneroth inledningstalar. Infrastrukturdepartementet är som vanligt på plats - i en digital monter - tillsammans med Trafikverket, Trafikanalys, Transportstyrelsen, LFV, Energimyndigheten och Sjöfartsverket.

Infratsrukturminister Tomas Eneroth står på en scen
Foto från förra årets Transportforum. I år är konferensen digital. Foto: Regeringskansliet

Det händer mycket i Myndighetsmontern som du som är anmäld till Transportforum kan ta del av. Bland annat svarar infrastrukturminister Tomas Eneroth på inkomna frågor i en direktsändning. Skicka in din fråga redan nu till i.fraga@regeringskansliet.se. Kom ihåg att ange namn och organisation.

Sändningen, som äger rum den 13 januari kl. 14.30, följer du i Myndighetsmontern. Klicka här för att komma till Transportforum 2021.

Onsdag 13 januari
12.10-12.40 GD-panel
Livesänd panel med generaldirektörerna från Transportstyrelsen, Energimyndigheten, Trafikanalys, Trafikverket, Sjöfartsverket och Luftfartsverket

14.30-15.00 Fråga infrastrukturministern
Tomas Eneroth, infrastrukturminister, svarar på frågor. Skicka in din fråga redan nu till i.fraga@regeringskansliet.se. Kom ihåg att ange namn och organisation.

Torsdag 14 januari
10.00-10.30 Expertpanel: Ett transportsystem för alla
Transportstyrelsen, Energimyndigheten, Trafikanalys, Trafikverket, Sjöfartsverket och Luftfartsverket diskuterar.

12.00-13.00 Chatt med experter – Elektrifiering.
Transportstyrelsen, Energimyndigheten, Trafikanalys, Trafikverket, Sjöfartsverket och Infrastrukturdepartementet besvarar frågor

Illustration: Trafikverket