Pressinbjudan: Mikael Damberg presenterar vårbudget i Jönköping

Onsdagen den 15 april presenterar närings- och innovationsminister Mikael Damberg regeringens vårbudgetproposition för 2015 på Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Innan vårbudgetpresentationen talar närings- och innovationsminister Mikael Damberg på Jönköping International Business Schools tävling JIBS Entrepreneurship Challenge. Mikael Damberg kommer att tala om klimatet för entreprenörskap, entreprenörer och innovationer i Sverige. Därefter får eleverna ställa frågor. Tävlingen utmanar studenternas kreativitet, entreprenörskap och samarbetsförmåga. Årets tema är utmaningar i mediebranschen.

Media är välkomna att närvara vid vårbudgetpresentationen.

Vårbudgetpresentation
Tid: kl. 11.30-12.30
Plats: Jönköping International Business School, Högskoleområdet, Gjuterigatan 5 i Jönköping