Innehållet publicerades under perioden

-

Ylva Johansson deltar vid Växjö Pride

Onsdagen den 6 maj deltar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson vid Växjö Pride. Under dagen kommer Ylva Johansson att tala vid ett seminarium på Linnéuniversitetet om en jämlik och öppen arbetsmarknad för alla, besöka det kommunala arbetsmarknadsprojektet Framtid Kronoberg och medverka vid en länsdialog om boende för nyanlända.

Tid och plats

Tid: Kl. 13.00–14.00 Seminarium om en jämlik arbetsmarknad
Plats: Linnéuniversitetet, sal Weber, Växjö

Tid: Kl. 15.00–15.30 Länsdialog om boende för nyanlända
Plats: Arbetsförmedlingen, entré från Linnégatan, Växjö

Tid: Kl. 15.40–16.30 Besök Framtid Kronoberg
Plats: Kungsgatan 3, Växjö

Endast seminariet är öppet för media att delta. Efter länsdialogen och besöket på Framtid Kronoberg finns arbetsmarknadsministern tillgänglig för media, kontakta pressekreterare Natali Sial vid intervjuförfrågningar.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00