Pressinbjudan: Mikael Damberg presenterar budgetpropositionen i Malmö

Måndagen den 21 september presenterar närings- och innovationsministern regeringens budgetproposition för 2016 vid en pressträff i Malmö. Under Skånebesöket träffar Mikael Damberg också startups och snabbväxande innovationsföretag.

Budgetpresentation
Tid:
kl. 14:00-14:30
Plats: Perstorp Holding AB, Gamla posthuset, Neptunigatan 1 i Malmö

I samband med budgetpresentationen gör Mikael Damberg ett antal företagsbesök. På entreprenörskapshuset The Ground träffar Damberg startups som arbetar med att ta fram digitala produkter. Därefter besöker innovations- och näringsministern Perstorp Holding AB, som är en av världens ledande tillverkare av kemiska produkter, där även budgetpropositionen presenteras. Besöket avslutas i Lund på e-hälsoföretaget MinDoktor, ett snabbväxande företag som erbjuder digital konsultation med läkare.

The Ground
10.30-11.15
Bredgatan 4, Malmö

Perstorp Holding AB
13:00 – 14.00
Gamla posthuset, Neptunigatan 1, Malmö

Budgetpresentation på Perstorp Holding AB
14:00-14:30
Gamla posthuset, Neptunigatan 1, Malmö

E-hälsoföretaget MinDoktor
16:00-17:00                     
Medicon Village, Scheelevägen 2, Lund

För intervjuförfrågningar kontakta Ann Wolgers.

Kontakt

Ann Wolgers
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00

Statens budget för 2016

Den 21 september lämnar regeringen sitt budgetförslag för 2016 till riksdagen.