Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Export och FN i fokus när Mikael Damberg besöker New York

Publicerad

Den 27 oktober besöker närings- och innovationsminister Mikael Damberg New York. I fokus står bland annat möten med svenska företagare och FN-företrädare.

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg besöker New York 27 oktober. Under besöket kommer han bland annat att delta i seminarium med svenska företagare i New York för samtal om den svenska exportstrategin och främjande.

Han kommer även att träffa New Yorks borgmästares internationella rådgivare Penny Abeywardena samt ha ett möte med FN:s biträdande generalsekreterare Jan Eliasson för samtal om jämställdhet och hållbar upphandling.

Kontakt

Ann Wolgers
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00