Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Mikael Damberg och Team Sweden på främjarresa till Förenade Arabemiraten och Saudiarabien

Publicerad

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg besöker tillsammans med Team Sweden Förenade Arabemiraten och Saudiarabien 18-21 oktober. På dagordningen står bland annat möten med regeringsföreträdare samt besök hos svenska företag.

Mikael Damberg besöker Riyadh, Dubai och Abu Dhabi 18-21 oktober. Besöket inkluderar bland annat besök hos flera svenska företag i regionen samt möten med regeringsföreträdare från Förenade Arabemiraten (FAE) och Saudiarabien.

Under besöket inviger även Mikael Damberg Sveriges största återkommande affärsmässa Middle East and Africa Summit i Dubai, som samlar svenska företag, Business Swedens utsända, regionala beslutsfattare och företagsrepresentanter samt svenska ambassader i regionen. Hälsovård, energi och infrastruktur är några branscher som kommer stå i fokus på årets mässa.

Kontakt

Ann Wolgers
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00