Pressmeddelande

TalkToSweden: Sverige visar upp sig på Web Summit i Dublin

Publicerad

För första gången ställer 14 svenska start-up-företag ut tillsammans i Web Summit i Dublin den 3-6 november 2015. Under namnet "TalkToSweden" kommer de att presentera sig och sina innovationer för en internationell publik av kunder, investerare, partners och media.

TalkToSweden är ett samarbete mellan Sveriges ambassadör i Dublin, Business Sweden och den svenska webbranschen som syftar till att öka synligheten för Sverige och svenska start-ups på Web Summit.

14 svenska internet-start-ups deltar i ”TalkToSweden TalkToMe”-montern. Där får de chansen att visa upp sig för en global marknad och knyta värdefulla kontakter med andra bolag och investerare. Målet är att skapa en plattform för företag och entreprenörer inom den svenska ICT-sektorn att marknadsföra sig och möta nyckelpersoner inom industrin. Både start-ups och etablerade företag som Ericsson presenterar sina innovationer under Web Summit.

Steve Angello (Swedish House Mafia), DJ och VD för Size records medverkar och hjälper till att sätta Sverige på den internationella ICT-kartan som ett entreprenörsland. 

Web Summit har över 35 000 besökare och där möts världsledande entreprenörer, industriledare, investerare, bloggare och journalister för att diskutera nya teknikers möjligheter och viktiga frågor för branschen.

Inflytelserika personer inom ICT-branschen medverkar i Web Summit, bland andra Bono, Steve Angello, Mike Krieger (Instagram), Dan Brown (författare), Robert Gentz (Zalando), Adam Grennan (Cisco) och Sean Rad (Tinder).

Detta är första gången som TalkToSweden arrangeras på Web Summit. 

Kontakt

Ulrika Sundberg
Sveriges ambassadör till Irland
Mobil +46 72 533 94 33
e-post till Ulrika Sundberg

Genvägar

Följ TalkToSweden under hashtaggen #ttsweden2015 på Twitter