Innehållet publicerades under perioden 3 oktober 2014 till den 20 januari 2019.

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 till den 18 april 2016 var han bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister.

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 till den 18 april 2016 var han bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister.

Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Digitalisering av den offentliga sektorn på agendan när Mehmet Kaplan besöker Finland och Estland

Publicerad

I veckan, den 16 – 17 december besöker bostads-, stadsutvecklings och it-minister Mehmet Kaplan Helsingfors och Tallinn för att diskutera och utbyta erfarenheter i frågor som e-förvaltning, digital förvaltning och stadsutvecklings- och bostadspolitik.

På onsdag den 16 december inleder it-minister Mehmet Kaplan sitt besök i Finland med att träffa kommun- och reformminister Anu Vehviläinen för att utbyta erfarenheter kring de båda ländernas satsningar på digitaliseringen av den offentliga sektorn.

Under torsdagen den 17 december fortsätter Mehmet Kaplan sin vistelse i Helsingfors med att träffa kommunikationsminister Anne Berner och jordbruks- och miljöminister Kimmo Tiilikainen för att bland annat prata om ländernas utmaningar inom bostads- och stadsutvecklingspolitiken.

På eftermiddagen den 17 december reser it-ministern till Tallinn för att där prata med ekonomi- och infrastrukturminister Kristen Michal om e-Estonia, landets satsning på digitaliseringen av det offentliga Estland.

Kontakt

Martin Kling
Pressekreterare hos bostads-, stadsutvecklings- och it-minister Mehmet Kaplan
Telefon (växel) 08-405 10 00

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 till den 18 april 2016 var han bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister.

Statsråd på denna sida som har entledigats

Mellan den 3 oktober 2014 till den 18 april 2016 var han bostads-, stadsutvecklings- och IT-minister.