Aida Hadzialic har entledigats, Gymnasie- och kunskapslyftsminister

-

Pressinbjudan: Presseminarium om regeringens prioriteringar i skol- och utbildningsfrågor under 2016, med fokus nyanlända

Måndagen den 11 januari presenterar utbildningsminister Gustav Fridolin, gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic och minister för högre utbildning och forskning Helene Hellmark Knutsson regeringens prioriteringar för skol-, utbildning-, och lärarförsörjningsfrågor under 2016 med fokus på nyanlända.

Det ökade flyktingmottagandet av barn, ungdomar och vuxna påverkar förutsättningarna för undervisning, etablering och kompetensförsörjning vilket kommer att tas upp under seminariet. Utmaningar i den svenska skolan kommer att presenteras tillsammans med regeringens åtgärder för att möta dessa.

Tid: 11/1 2015 10.30-11:30. Insläpp från 10:10.

Plats: Utbildningsdepartementet, Drottninggatan 16.

Föranmälan, presslegitimation och id-handling krävs.

Anmälan görs till Emma Stark.

Välkomna!

Kontakt

Emma Stark
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 16 05
e-post till Emma Stark