Margot Wallström har entledigats, utrikesminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utrikesdepartementet

Utrikesministern till Georgien, Armenien och Azerbajdzjan

Publicerad

Utrikesminister Margot Wallström reser från måndag 8 februari till onsdag 10 februari till södra Kaukasus för besök i Georgien, Armenien och Azerbajdzjan. Resan börjar i Tbilisi, Georgien på måndagen, fortsätter till Jerevan, Armenien på tisdagen, och avslutas i Baku, Azerbajdzjan på onsdagen.

Under resan kommer utrikesministern att möta officiella företrädare, oppositionspolitiker samt representanter för civilsamhället.

Sverige har ett starkt engagemang för södra Kaukasus och övriga länder i EU:s östliga grannskap. Georgien, Armenien och Azerbajdzjan ingår i EU:s Östliga partnerskap, vilket syftar till partnerländernas politiska associering och ekonomiska integration med EU.

Kontakt

Louise Wileen Bjarke
Stabschef hos utrikesminister Margot Wallström
Telefon 08-405 53 61
Mobil 073-0627877
e-post till Louise Wileen Bjarke