Arbetsmarknadsministern besöker Södertälje, Nyköping och Huddinge

I morgon, onsdagen den 9 mars, gör arbetsmarknadsminister Ylva Johansson ett arbetsplatsbesök hos ICA Maxi i Södertälje och Delicato i Huddinge. Ylva Johansson kommer även att besöka Arbetsförmedlingen i Nyköping.

Under morgondagen kommer arbetsmarknadsministern att få höra om ICA Maxi och Södertälje kommuns samarbete med att hjälpa unga och nyanlända in på arbetsmarknaden. Ylva Johansson kommer också att besöka Delicato, ett framgångsrikt företag i livsmedelsindustrin med en hög andel nyanlända medarbetare.

På Arbetsförmedlingen i Nyköping kommer arbetsmarknadsministern att få introduceras i deras förnyelsearbete och den så kallade cafémodellen, ett verktyg i Arbetsförmedlingens förnyelseresa.

Media är välkomna att kontakta pressekreterare Natalie Sial för mer information om besöken.

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson
Telefon 08-405 10 00
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial