Sven-Erik Bucht har entledigats, Landsbygdsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Sven-Erik Bucht inledningstalar på årsstämman för ASVT som samtidigt firar 75 år

Publicerad

Avelsföreningen för Svenska Varmblodiga Travhästen (ASVT) firar på lördag den 19 mars 75 årsjubileum. Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht är inbjuden att inleda den årsstämma som hålls i samband med firandet.

ASVT är en rikstäckande intresseorganisation för travsporten som arbetar aktivt och utvecklande inom sportens områden och för dess utövare och uppfödare. Organisationen har funnits sedan 1928 och firar i år 75 år.

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht kommer att inleda årsmötet med att lyfta den starka status som svenska varmblodiga hästar har internationellt. Hästnäringen bidrar till att skapa jobb på landsbygden och är en riktig motor för både sysselsättning och ekonomisk tillväxt.

Tid: Lördag den 19 mars, landsbygdsministern håller inledningstal kl 12.00.
Plats: Scandic Infra City, Kanalvägen 10, Upplands Väsby

Kontakt

Ingela Nilsson
Pressekreterare hos landsbygdsminister Sven-Erik Bucht
Telefon (växel) 08-405 10 00