Innehållet publicerades under perioden

-

Kristina Persson har entledigats, minister för strategi och framtidsfrågor samt nordiskt samarbete

-
Pressmeddelande från Statsrådsberedningen

Pressinbjudan: Analysgruppen Global samverkan tillsatt av statsrådet Kristina Persson överlämnar slutrapport

Publicerad

Tisdag den 26 april överlämnar analysgruppen Global samverkan sin slutrapport med titeln ”Implementeringen av Agenda 2030 i Sverige och globalt: 5 kritiska områden och 40 förslag till svenskt agerande”. Överlämnandet sker under en konferens i Rosenbads konferenscenter klockan 13.00 – 15.00 där media också inbjuds att delta.

Medverkar vid konferensen gör statsrådet Kristina Persson, minister för strategi- och framtidsfrågor samt nordiskt samarbete. Deltar gör även hela analysgruppen Global samverkan. Konferensen modereras av Alexandra Pascalidou och inbjudna talare inkluderar Parul Sharma, ordförande för Agenda 2030-delegation, Kristina Henschen, ordförande för Concord och kanslichef vid Union to Union, samt Ulf Dahlsten.

Rapporten kommer att finnas tillgänglig här Uppdrag: Framtid.

Anmälan av deltagande sker senast måndag den 25 april klockan 16.00. Medtag presslegitimation.

Välkomna!

Kontakt

Elisabeth Lindström
Kanslisekreterare vid Framtidskansliet, Statsrådsberedningen
Telefon (växel) 08-405 10 00