Aida Hadzialic har entledigats, Gymnasie- och kunskapslyftsminister

-

Inbjudan till pressfika om nationell samling för läraryrket

I dag, tisdag 10 maj, bjuder utbildningsminister Gustav Fridolin, minister för högre utbildning och forskning Helene Hellmark Knutsson och gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic tillsammans med parterna inom nationell samling för läraryrket in till pressfika uppe på Utbildningsdepartementets terrass.

Regeringen har initierat en nationell samling för läraryrket där parterna inom skolans område bjudits in för att diskutera hur lärarprofessionens attraktionskraft ska kunna stärkas. Inom ramen för den nationella samlingen ryms flera av de satsningar som regeringen gör för läraryrket, bland annat höjda lärarlöner och förbättrade möjligheter till kompetensutveckling.

Tid: Tisdag 10 maj klockan 12.30

Plats: Utsikten, Utbildningsdepartementet, Drottninggatan 16

Anmälan sker till någon av presskontakterna nedan. Tag med presslegitimation.

Välkomna!

Kontakt

Pasel Assalum
Politiskt sakkunnig hos Gustav Fridolin
Telefon 08-405 13 26
Mobil 072-547 48 01
e-post till Pasel Assalum
Maria Soläng
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00
Sanna Ranman
Politiskt sakkunnig hos Aida Hadzialic
Telefon (växel) 08-405 10 00