OECD presenterar rapport om integrationen på den svenska arbetsmarknaden tillsammans med Ylva Johansson

Fredagen den 13 maj presenterar OECD rapporten ”Working Together: Skills and Labour Market Integration of Immigrants and their Children in Sweden” om integrationen på den svenska arbetsmarknaden vid en pressträff i Rosenbad. Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson kommenterar OECD:s resultat och rekommendationer i rapporten. På pressträffen deltar även Stefano Scarpetta, Director, Employment, Labour and Social Affairs, OECD.

Tid och plats

Tid: Fredagen den 13 maj kl. 12.30
Plats: Pressrummet, Rosenbad (inpassering via Kopparporten från kl. 12.00)

Pressträffen kommer att webbsändas på regeringen.se. Observera att pressträffen kommer att hållas på engelska.

Medtag presslegitimation.

Välkomna!

Kontakt

Darina Agha
Tf presskontakt hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Mobil 072-708 16 27

Webbsänt seminarium om OECD:s rapport

Ett seminarium om OECD:s rapport "Working Together: Skills and Labour Market Integration of Immigrants and their Children in Sweden" kommer att hållas efter pressträffen den 13 maj. Vid seminariet kommer rapportens slutsatser och rekommendationer presenteras och diskuteras med en inbjuden panel. Medverkar gör bland andra arbetsmarknadsminister Ylva Johansson, OECD-direktör Stefano Scarpetta och statssekreterare Erik Nilsson. Seminariet är fulltecknat men går att följa direkt på regeringen.se klockan 13.30 den 13 maj.