Aida Hadzialic har entledigats, Gymnasie- och kunskapslyftsminister

-

Pressinbjudan: Skolkommissionen lämnar över delbetänkande

Måndag 16 maj lämnar Skolkommissionens ordförande Anna Ekström över delbetänkandet ”Samling för skolan - nationella målsättningar och utvecklingsområden för kunskap och likvärdighet” till utbildningsminister Gustav Fridolin, gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic och Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

Den 1 april 2015 tillsatte regeringen Skolkommissionen, en kommitté som ska lämna förslag som syftar till höjda kunskapsresultat, förbättrad kvalitet i undervisningen och en ökad likvärdighet i skolan. Den 16 maj presenterar Skolkommissionens ordförande Anna Ekström kommissionens delbetänkande med förslag till nationella målsättningar och en långsiktig plan med utvecklingsområden för svensk skola.

Tid: 11.00, insläpp från 10.30

Plats: Pressrummet, Rosenbad

Anmälan sker till pressekreterare Hanna Hessling. Medtag presslegitimation.

Kontakt

Hanna Hessling
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-55 73 801
e-post till Hanna Hessling
Tobias Lundin Gerdås
Politiskt sakkunnig hos gymnasie- och kunskapslyftsminister Aida Hadzialic
Telefon 08-405 37 26
Mobil 073-085 56 07
Maria Soläng
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00