Ylva Johansson deltar vid Europadagen 2016

Måndagen den 9 maj deltar arbetsmarknadsminister Ylva Johansson vid Europadagen 2016 i Stockholm. Arbetsmarknadsministern kommer att medverka vid ett seminarium med rubriken ”Hotar EU den svenska modellen?”.

– Ordning och reda på arbetsmarknaden är en prioriterad fråga för regeringen. Det är allt vanligare att medborgare från andra EU-länder jobbar i Sverige och vi måste säkerställa att svenska kollektivavtal och anständiga villkor gäller. Regeringen arbetar för att stärka och utveckla den svenska arbetsmarknadsmodellen, både nationellt och inom EU, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.

Tid och plats

Tid: Måndagen den 9 maj kl. 11.00-11.45
Plats: Södra Teatern, Mosebacke Torg 1, Stockholm

Europadagen firas årligen den 9 maj. Alla programpunkter under dagen är öppna och ingen föranmälan krävs.

Kontakt

Darina Agha
Tf presskontakt hos arbetsmarknadsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00