Ardalan Shekarabi har bytt ansvarsområde, civilminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Ardalan Shekarabi besöker Toulouse 17 juni

Publicerad

Fredagen den 17 juni besöker civilminister Ardalan Shekarabi Toulouse. Under besöket kommer Ardalan Shekarabi träffa region- och kommunföreträdare i syfte att utbyta erfarenheter om kommun- och regionindelningsfrågor. Mötena är en fortsättning på den dialog som inleddes under civilministerns besök i Paris hösten 2015.

Vid besöket i Toulouse kommer civilministern även representera regeringen vid fotbollsmatchen mellan Italien och Sverige i fotbolls-EM.

I samband med matchen mellan Sverige och Italien träffar civilministern Frankrikes sportminister Thierry Braillard. De kommer bland annat att diskutera finansieringsmodeller med anledningen av den kommande svenska spelreformen.

Kontakt

Alejandro Firpo
Politiskt sakkunnig hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00