Pressmeddelande från Regeringskansliet

Mikael Granholm blir ny förvaltningschef i Regeringskansliet

Publicerad

Mikael Granholm anställs som ny förvaltningschef i Regeringskansliet. Han tillträder sin anställning den 1 juli 2016.

– Detta är ett viktigt och spännande uppdrag. Jag ser fram emot att driva arbetet med att effektivisera Regeringskansliet och göra departementens arbete mer enhetligt. Samtidigt ska vi vidareutveckla myndigheten när det gäller bland annat digitalisering, säger Mikael Granholm.

Mikael Granholm är sedan år 2000 anställd i Regeringskansliet och har arbetat med såväl sakfrågor i flera departement som utveckling av Regeringskansliet som myndighet. Dessförinnan arbetade han på Riksrevisionsverket med effektivitetsrevision. Mikael Granholm är utbildad pol. mag. med statsvetenskap som huvudämne.

Presskontakt