Innehållet publicerades under perioden

-

Ann Linde till Europaforum i Hässleholm

EU- och handelsminister Ann Linde reser till Hässleholm den 22 augusti och deltar i Europaforum. Europaforum samlar årligen allmänheten, politiker, sakkunniga och opinionsbildare för att diskutera aktuella frågor utifrån ett europeiskt perspektiv.

Ann Linde ska vara huvudtalare på Europaforums pass under temat "Är frihandeln hotad?" som följs av en paneldebatt med bland annat EU:s handelskommissionär Cecilia Malmström.

- Ökade klyftor och bristen på trygghet har skapat en frustration som riktas mot öppenhet och handel i många länder. Fler måste inse att utveckling, frihandel och trygghet måste gå hand i hand, säger EU- och handelsministern.

- Att kunna mötas för att diskutera EU-frågorna utifrån våra olika ingångsvinklar och synsätt är oerhört betydelsefullt för mig som EU- och handelsminister. Jag ser fram emot en bra dialog, konstaterar Ann Linde inför sitt deltagande.

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Telefon (växel) 08-405 10 00