Gustav Fridolin deltar vid lanseringen av UNFPA:s årliga rapport

I morgon, fredag 21 oktober, deltar utbildningsminister Gustav Fridolin vid den svenska lanseringen av UNFPA:s, FN:s befolkningsfonds, årliga rapport. Rapporten fokuserar i år på 10-åriga flickors rättigheter, behov och deras roll för att uppnå de globala utvecklingsmålen.

Tid:
Plats: Sjöängsskolan i Älvsjö, Gripsholmsvägen 29

Media är välkomna att delta. Anmäl deltagande till pressekreteraren.

Gustav Fridolin kommer att hålla ett anförande samt svara på frågor från elever på Sjöängsskolan. Deltar gör också Björn Andersson, stabschef på UNFPA, som kommer att presentera budskapen i rapporten.

Rättelse

Den förra versionen av pressmeddelandet innehöll felaktig information om datum. Det rätta datumet är 21 oktober.

Kontakt

Emma Stark
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 16 05
e-post till Emma Stark