Åsa Regnér har entledigats
Barn-, äldre- och jämställdhetsminister

-

Peter Eriksson och Åsa Regnér träffar aktörer för bostadsbyggande för äldre

I dag, den 25 oktober, håller bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér en hearing med representanter knutna till byggandet av bostäder för äldre på kommunal, landstings och nationell nivå såväl som med byggbranschen.

På Näringsdepartementet samlas under tisdagen aktörer för byggbranschen, myndigheter, kommuner och landsting. Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson och barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér kommer tillsammans berätta om regeringens fortsatta arbete med frågan om bostäder för äldre och om det investeringsstöd för fler äldreboenden som kommer att börja gälla 15 november.

Kontakt

Agnetha Boström
Pressekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Joanna Abrahamsson
Pressekreterare hos barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér
Telefon (växel) 08-405 10 00