Gustav Fridolin har entledigats, Utbildningsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Gustav Fridolin talar och deltar i Education International Migration Conference i Stockholm

Publicerad

Måndag 21 november håller utbildningsminister Gustav Fridolin ett öppningsanförande vid Education International Conference i Stockholm med temat skolgång för nyanlända elever. Under veckan kommer utbildningsministern att delta i flertalet aktiviteter i samband med konferensen.

Det globala fackförbundet för lärare Education International samlar delegater från hela världen i Stockholm för en konferens med temat utbildning för nyanlända barn som kommer från Syrien och andra konfliktområden i Mellanöstern. Konferensen förläggs i Stockholm då förbundet anser att Sverige är ett föregångsland när det gäller nyanlända elever.

Presskontakt

Hanna Hessling
Pressekreterare hos utbildningsminister Gustav Fridolin
Telefon (växel) 08-405 10 00