Helene Hellmark Knutsson besöker Roslagsskolan i Norrtälje

Onsdagen den 16 november besöker Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Roslagsskolan i Norrtälje för att diskutera dagens lärarroll, rekryteringssituationen för lärare och Lärarlönelyftet samt ta del av kommunens skolutvecklingsprogram.

Tid:
Plats: Bältartorpsgatan 7 i Norrtälje

Under dagen kommer ministern bland annat att träffa elever och delta på en lektion, samt delta i ett samtal om dagens lärarroll med lärare och representanter från Lärarnas Riksförbund och Lärarförbundet. Helene Hellmark Knutsson kommer även att få en presentation av Norrtälje kommuns skolutvecklingsprogram.

Övriga medverkande är bland andra Roslagsskolans rektor Ann-Katrin Hegart, kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk och Olle Jansson, kommunalråd samt ordförande i Barn- och skolnämnden i Norrtälje kommun.

Media är välkomna att delta under besöket.

Kontakt

Kristian Brangenfeldt
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00