Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Peter Eriksson deltar i möte med landets bredbandskoordinatorer

Publicerad

På onsdag den 30 november träffar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson landets bredbandskoordinatorer. Koordinatorerna kommer under mötet att avrapportera om hur arbetet går för deras respektive län.

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson kommer på onsdag för första gången träffa alla de bredbandskoordinatorer som regeringen i maj 2015 beslutade fungera som en kontaktpunkt för offentliga och privata aktörer i varsitt län i landet.

Fokus för bredbandskoordinatorerna under 2016 är ökat kommunalt engagemang, uppstart av regionala samverkansforum och skapandet av en gemensam kunskapsbas. Peter Eriksson kommer under mötet att berätta om regeringens politik för fortsatt ambitiös bredbandsutbyggnad.

Tid: Onsdag den 30 november, kl. 16.00
Plats: Nordic Light Hotel, Stockholm

 

Kontakt

Agnetha Boström
Pressekreterare hos bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00