Sven-Erik Bucht har entledigats, landsbygdsminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Sven-Erik Bucht besöker Stora Ensos innovationscenter i Sickla

Publicerad

På torsdag den 1 december är landsbygdsminister Sven-Erik Bucht i Sickla, Stockholm, där han kommer att besöka Stora Ensos nystartade innovationscenter som bedriver utveckling av nya biomaterial och produkter.

Tid:
Plats: Stora Enso Innovation Centre, Fannys väg 1, Nacka

Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht kommer till Sickla och Stora Ensos innovationscenter för att ta del av goda exempel på innovation som sker i linje med målsättningen med det nationella skogsprogrammet.

Innovationscentret erbjuder goda samarbeten med universitet, högskolor och statens ägarbolag för industriforskningsinstitut, RISE. Utöver utvecklandet av nya innovativa produkter från biomassa jobbar centret med att ta fram byggsystem för byggandet av flerfamiljshus i trä.

Presskontakt

Maria Soläng
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00