Innehållet publicerades under perioden

-

Digitalisering i fokus när Peter Eriksson besöker Skåne

Onsdagen den 7 december besöker bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson Helsingborg, Malmö samt Lund för att ta del av utvecklingen inom digitaliseringsområdet. Besöken är en del i arbetet med att ta fram regeringens kommande digitaliseringsstrategi.

Program
På förmiddagen besöker Peter Eriksson Helsingborgs stad för att ta del av goda exempel på hur kommunen arbetar med digitalisering inom bland annat vård och omsorg. Han kommer även att delta i rundabordssamtal kring finansiering av bredbandsutbyggnad i Skåne.

10.20 - 10.45 pressträff vid zon med gratis wifi utanför Rådhuset.

Eftermiddagens program inleds med ett besök på Securitas Experience Center i Malmö som är ett upplevelsecenter som visar hur säkerhetsbranschen arbetar med moderna tekniska lösningar.

Agnesfridsvägen 113 A, Malmö

Dagen avslutas med att Peter Eriksson besöker Mobile Heights i Lund. Det är en samarbetsplattform där näringsliv, forskning och Region Skåne samverkar för att främja utvecklingen inom mobil kommunikation i södra Sverige.

Mobilvägen 10, Lund

Anmäl intresse för intervju till t.f. pressekreterare Tora Heckscher

 

Kontakt

Tora Heckscher
t.f. pressektreterare hos Peter Eriksson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-2126264
e-post till Tora Heckscher