Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Mikael Damberg med när nästa lovande digitala framtidsbolag utses

Publicerad

I dag kommer närings- och innovationsminister Mikael Damberg att medverka då Sveriges nästa lovande framtidsbolag utses på Di Digital Startup Tour-galan som hålls på Kulturhuset i Stockholm.

Tid:
Plats: Kulturhuset, Stockholm

Dagens industri har genom DiGital genomfört en turné i Sverige för att leta reda på nästa stora techsuccé. I Umeå, Göteborg, Malmö och Linköping har de utsett tre lovande företag som i dag fått följa med upp till Stockholm för final. Innan vinnaren ska utses ska först Stockholms bidrag väljas.

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg kommer att under finalkvällen medverka genom att hålla ett anförande om regeringens arbete med att förbättra klimatet för svenska startups genom till exempel Smart industri och regeringens strategiska samverkansprogram.

 

Kontakt

Ann Wolgers
Pressekreterare
Telefon (växel) 08-405 10 00