Mikael Damberg i Norge för samtal om digitalisering och ökad konkurrenskraft

På tisdag, den 7 februari, är närings- och innovationsminister Mikael Damberg i Trondheim för att delta i den årliga forsknings- och innovationsmässan Lerchendalskonferensen. Temat för årets konferens är digital förändringskraft.

Tid:
Plats: Radisson Blu Royal Garden Hotel, Kjöpmannsgata 73, Trondheim

På Lerchendalskonferensen kommer både Norges näringsminister, Monica Mæland och närings- och innovationsminister Mikael Damberg, samt Vidar Helgesen, Norges klimat- och miljöminister att hålla varsit öppningsanförande om digitalisering och konkurenskraft. Mikael Damberg kommer i talet att bland annat prata om den svenska regeringens arbete med hållbar konkurrenskraft och omställningsförmåga för svensk industri.

Mikael Damberg kommer även tillsammans med de norska ministrarna att delta i ett samtal om kreativitet, förändringskraft och hållbarhet.

 

 

Kontakt

Peter Skeppström
Tf pressekreterare hos närings- och innovationsminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-556 06 40
e-post till Peter Skeppström