Statsminister Stefan Löfven besöker Jönköpings län

Onsdag den 1 mars fortsätter statsminister Stefan Löfven sin resa i Sverige och kommer att besöka Jönköping, Habo och Nässjö i Jönköpings län. Med på resan är Socialdemokraternas partisekreterare Lena Rådström Baastad.

Program:

Kl. 9.45 Besök på Hoval Enventus

Plats: Hedenstorpsvägen 4, Jönköping

Statsministern och Lena Rådström Baastad besöker fabriken för att ta del av verksamheten samt samtala med ledning, fackklubben och medarbetare. Media är välkomna att delta men endast för att fotografera.

Kl. 13.30 Besök på träffpunkt Habo

Plats: Jönköpingsvägen 6 A, Habo

Statsministern och Lena Rådström Baastad tar del av verksamheten och samtalar med pensionärer som besöker träffpunkten. Media är välkomna att delta under besöket. Efter besöket är statsministern tillgänglig för kommentarer.

Kl. 18.30 Öppet möte i Nässjö

Plats: Kulturhuset Pigalle, Mariagatan 2, Nässjö

Statsministern deltar på ett öppet möte. Media är välkomna att delta men bara för att fotografera.

Kontakt

Ingela Nilsson
Pressekreterare hos statsminister Stefan Löfven
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-551 41 16
e-post till Ingela Nilsson