Ardalan Shekarabi har bytt ansvarsområde, från den 1 oktober är han socialförsäkringsminister.

Civilminister

-

Innehållet publicerades under perioden

-
Pressmeddelande från Finansdepartementet

Ardalan Shekarabi tar emot Spellicensutredningen

Publicerad

Fredagen den 31 mars överlämnar regeringens särskilde utredare Håkan Hallstedt spellicensutredningen till civilminister Ardalan Shekarabi. I samband med detta hålls en pressträff med Håkan Hallstedt, Ardalan Shekarabi och kulturutskottets ordförande Olof Lavesson (m).

Tid:
Plats: Pressrummet, Rosenbad

Regeringen beslutade den 24 september 2015 att tillsätta en utredning med uppdrag att ta fram förslag till en ny spelreglering som präglas av ett högt konsumentskydd, hög säkerhet i spelen och tydliga förutsättningar för att få verka på marknaden. I uppdraget ingick även att analysera vilken roll staten bör ha på en omreglerad spelmarknad.

Pressträffen kommer även webbsändas på regeringen.se.

Ta med presslegitimation.

Välkomna!

Presskontakt

Peter Skeppström
Pressekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00