Videopressträff med civilminister Ardalan Shekarabi som kommenterar omlokalisering av myndighet till Örebro

Idag den 26 april klockan 14.20 kommer Ardalan Shekarabi kommentera samt vara tillgänglig för frågor om regeringens avsikt att omlokalisera delar av SCBs verksamhet via ett gruppsamtal på tjänsten Skype.

Ardalan Shekarabi kommer även att svara på frågor kring regeringens strategi för att fler statliga arbetstillfällen och myndigheters säten ska finnas utanför Stockholm. I Skype-samtalet medverkar även Örebros kommunalråd Kenneth Nilsson (S).

Anmälan om deltagande till Skype-samtalet sker till Helena Lindh på Finansdepartementets kommunikationsavdelning på mailadressen helena.lindh@regeringskansliet.se senast idag klockan 13.45. Märk mejlet "Skype-samtal". När du anmäler dig vill vi veta ditt fullständiga namn, dina kontaktuppgifter samt din Skype-adress (behövs för att vi ska kunna bjuda in dig till mötet).

Observera att det är begränsad antal platser.

Välkomna!

Kontakt

Peter Skeppström
Pressekreterare hos civilminister Ardalan Shekarabi
Telefon (växel) 08-405 10 00