Anna Ekström medverkar i Nordic Conference on Adult Education and Learning

I morgon, fredag 5 maj, medverkar gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Nordic Conference on Adult Education and Learning (NCAEL), en nordisk konferens i Jönköping om vuxnas lärande. Anna Ekström besöker under dagen också hotell- och turismprogrammet vid Per Brahegymnasiet.

NCAEL arrangeras för sjunde gången och som värdar står Encell och Mimer. Encell är ett nationellt kompetenscentrum för livslångt lärande vid Högskolan i Jönköping, och Mimer ett nationellt program för folkbildningsforskning vid Linköpings universitet. Anna Ekström kommer vid konferensen att hålla ett anförande.

Per Brahegymnasiet erbjuder bland annat hotell- och turismprogrammet. Gymnasie- och kunskapslyftsministern kommer att träffa skolledning, och vid programmet lärare och elever.  

Program  

09.00 Besöker Per Brahegymnasiet  

Plats: Residensgatan 7, Jönköping  

11.00 Medverkar i NCAEL  

Plats: Högskolan för lärande och kommunikation, Gjuterigatan 5, Jönköping

Kontakt

Helena Paues
Pressekreterare hos Anna Ekström, gymnasie- och kunskapslyftsminister
Telefon (växel) 08-405 10 00