Oscar Stenström besöker London

Statssekreteraren för EU- och handelsfrågor Oscar Stenström besöker London den 17-18 maj. Under besöket kommer Oscar Stenström att ha flera bilaterala möten med brittiska motparter. Dessutom träffar han representanter för svenska företag för att diskutera framtidsstrategier och få en uppdatering om deras förberedelser inför Storbritanniens utträde ur EU.

- Storbritannien är en av Sveriges närmaste handels- och samarbetspartners. Det är viktigt att utträdet blir så ordnat som möjligt och att Sverige och svenska företag är väl förberedda. Vi vill se en nära relation till Storbritannien även efter att landet lämnat EU och vi verkar för att ett framtida handelsavtal blir så bra som möjligt utifrån svenska och europeiska intressen, säger Oscar Stenström.

Kontakt

Darina Agha
Pressekreterare hos EU- och handelsminister Ann Linde
Mobil 072-708 16 27
e-post till Darina Agha