Helene Hellmark Knutsson besöker Högskolan i Gävle för att tala om högskolans roll för samhällsbygget

I dag, fredag 2 juni, reser Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, till Gävle för att hålla ett anförande om högskolans roll för samhällsbygget under en temaföreläsning om högskolans betydelse för ett hållbart samhälle vid Högskolan i Gävle.

Tid:
Plats: Kungsbäcksvägen 47 i Gävle

– Kunskap och forskning är centrala delar för att vi tillsammans ska kunna skapa ett starkt och modernt samhällsbygge. För att möta samhällsutmaningarna och utveckla Sverige som ledande kunskapsnation behöver vi ha tillgång till utbildning i hela landet, hela livet, säger Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning.

Kontakt

Jens Petersen
Pressekreterare hos Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning
Telefon (växel) 08-405 10 00