Morgan Johansson besöker Europarådet

I morgon den 28 juni besöker justitie- och migrationsminister Morgan Johansson Europarådets parlamentariska församling (PACE) i Strasbourg. I samband med att parlamentet sammanträder kommer Morgan Johansson att hålla ett anförande om migrationsfrågor.

Morgan Johansson kommer också att träffa Sveriges ständiga representation vid Europarådet och Sveriges ambassadör Torbjörn Haak tillsammans med de svenska parlamentarikerna vid PACE för en genomgång av aktuella frågor. Morgan Johansson möter även Europarådets generalsekreterare Thorbjørn Jagland och genomför också ett möte med Helena Jäderblom som är domare i den Europeiska domstolen för de mänskliga rättigheterna.

Kontakt

Sofie Rudh
Pressekreterare hos justitie- och migrationsminister Morgan Johansson
Telefon 08- 405 27 37
Mobil 072-5457421
e-post till Sofie Rudh