Ylva Johansson huvudtalare på konferens i London och besöker ILO i Genève

Den 12-13 juni deltar arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson i konferensen ”Fortune Most Powerful Women” i London där hon är en av huvudtalarna. Den 14 juni besöker Ylva Johansson Genève för att lämna över Sveriges ratificering av ILO:s protokoll mot tvångsarbete.

Fortune Most Powerful Women Summit är en konferens där kvinnliga ledare inom näringsliv och politik från hela världen samlas för att utbyta erfarenheter och kunskap. Ylva Johansson är inbjuden som en av huvudtalarna.

Därefter besöker Ylva Johansson Genève för att bland annat möta Internationella arbetsorganisationen ILO:s generaldirektör Guy Ryder. Ylva Johansson kommer att överräcka Sveriges ratifikationsinstrument för ILO:s protokoll mot tvångsarbete samt delta i ett seminarium om Global Deal.

För mer information och intervjuförfrågningar, kontakta Ylva Johanssons pressekreterare Natalie Sial.

 

Kontakt

Natali Sial
Pressekreterare hos arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 072-520 54 49
e-post till Natali Sial