Åsa Regnér har entledigats
Barn-, äldre- och jämställdhetsminister

-

Åsa Regnér besöker Linköping och konferens om den sociala barn- och ungdomsvården

Fredag den 1 september besöker barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér Linköping. På plats besöker hon bland annat en konferens om förbättringsarbete i den sociala barn- och ungdomsvården vid Konsert och Kongress och senare under dagen Barnahus Linköping. Media är välkomna att delta under delar av dagen.

Fredagens konferens arrangeras av regeringens nationella samordnare för den sociala barn- och ungdomsvården, Cecilia Grefve. Konferenserna arrangeras i Malmö, Linköping, Göteborg, Luleå och Stockholm och har fokus på kommunernas förbättringsarbeten inom barn- och ungdomsvården.

Tid och plats för media: 13.00-13.30, Konsert och Kongress.
Kontakta pressekreterare Joanna Abrahamsson.

Kontakt

Joanna Abrahamsson
Pressekreterare hos barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér
Telefon (växel) 08-405 10 00