Mikael Damberg inviger RISE huvudkontor

På onsdag den 16 augusti flyttas det statliga forskningsinstitutet RISE sitt huvudkontor från Stockholm till Lindholmen i Göteborg. I samband med att Närings- och innovationsministern inviger det nya huvudkontoret håller RISE en kunskapslyftande innovationsdag.

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg inviger på onsdag den 16 augusti RISE, Sveriges forsknings- och innovationspartner för näringsliv och samhälle, nya huvudkontor som därmed flyttar från Stockholm till den teknik-, forsknings- och innovationsrika stadsdelen Lindholmen i Göteborg.

Tid: Onsdag den 16 augusti, kl. 13.00
Plats: Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5, Göteborg

Innovationsdagen kommer även att livesändas på www.ri.se.

Kontakt

Daniel Ferreira
Pressekreterare hos närings- och innovationsminister Mikael Damberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-1355692
e-post till Daniel Ferreira